joi, 25 iunie 2009

Te doare



Te doare atat de tare incat nu te mai poti gandii la nimic. Simti ca traiesti la nesfarsit aceleasi clipe, ca viata ta se desfasoare dupa un tipar bine stabilit. Fericire si tristete, bucurie si dezamagire, un ciclu nesfarsit de sentimente antitetice. Contrastul este prea mare iar tu simti ca sufletul nu mai poate rezista. Simti din nou acea durere sfasietoare. Simti cum spiritul tau se pierde, simti cum iti dispare inocenta originara. Iti vine sa plangi, dar nu mai ai puterea nici de a face acest lucru. Nu mai poti nici sa te descarci, nu mai poti sa scapi odata cu lacrimile de o durere nemiloasa.
Totul devine negru. Viata ta devine meschina. Simti ca ai pierdut cel mai important lucru si realizezi ca nu mai ai puterea de a detasa. Fiindca iti dispare o alta parte a sufletului.
Poate cea mai frumoasa.
Si iti e frica sa mai ai incredere in oameni. Iti e frica sa te mai atasezi deoarece crezi ca nu ai puterea sa mai depasesti inca o data o asemenea durere…Aparent infinita.Dar orice sfarsit este un nou inceput. Iti dai seama ca viata e cruda, nu te menajeaza in nici un moment, dar chiar si asa e frumoasa. Orice experienta te intareste, te pregateste pentru viitor. Important este sa nu te schimbi. Sa nu iti pierzi frumusetea sentimentala deoarece nimeni nu are dreptul sa-ti distruga aceasta parte. Nimic nu iti poate modela felul in care simti. Trebuie sa ai incredere in tine, trebuie sa ai incredere in sentimentele tale si trebuie sa ramai deschis cu cei din jur. Trebuie sa speri. La fericirea ta care nu va fi umbrita de aceasi durere ciclica. La o persoana care nu te va mai face sa-ti fie frica sa te exprimi, sa te indragostesti... Trebuie sa crezi in visurile tale. In sentimentele tale. In iubire. Sa visezi.

”dreaming comes so easily”



Craig David - I`m Sorry (I Don`t Love You No More)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Filled with dreams .....Feed