joi, 12 noiembrie 2009

A

0 comentarii


Nu am sa-i spun numele micutei mele zburatoare. Nu am sa ii dau un nume deoarece silfida mea joviala nu poate fi reprezentata de un singur cuvant. Ea reprezinta ideea de pasiune, ideea unui vis permanent, unui vis invaluit intr-o intreaga sfera de culori, care pare sa nu se sfarseasca niciodata. Ea reprezinta o motivatie, o inspiratie, reprezinta o intreaga lume de sperante in care cel mai intens lucru este de o simplitate socanta. Iar acest element principal si vital al lumii mele este zambetul. Zambestul ei.
Scumpa mea micuta este motivul pentru care vocea-mi incepe sa se piarda in infinitatea de batai ale inimii si pentru care respiratia incepe sa sune precum un rapid fragment dintr-o piesa de iubire. Iar ochii sai caprui au menirea de a ma captiva intr-o stralucire jucause in care as putea sa ma ratacesc la nesfarsit
Ea nu are nume, si ea nu poate fi descrisa in suficiente cuvinte, deoarece ea reprezinta o stare, un sentiment, iar cuvintele nu-I pot cuprinde intreaga splendoare. Ea nu are nume deoarece ea este invaluita in mister, un mister care te fascineaza , te intriga, si care te cheama sa-l dezlegi
Ea este un ideal, singurul element care ma poate transpune intr-o lume fantastica, in care curcubeul se pierde in parul sau si in care zambetul ei reprezinta atat rasaritul cat si amurgul. Lume din care nu as pleca niciodata, fiindca ea este tot ceea ce am nevoie. Rasetul ei ar fi cea mai frumoasa muzica iar privirea sa cel mai senin cer instelat. Ea ar deveni universal meu, deoarece as simti ca traiesc numai cand ea ar fi langa mine…

Dar ea se pierde intr-o mare de sentimente contrastante si intense, in care pasiunea se leaga de amagire si visarea de tristete...
Micuta mea devine personajul principal al unui nou capitol, atat de frumos dar probabil mult prea scurt. Fiindca momentan se afla la stadiul de speranta, iar ea nici nu stie ca face parte din aceasta piesa care reprezinta o pasiune probabil unilaterala…

Ea nu are nume, dar am sa-I spun “A”…atat de simplu. Atat de frumos

miercuri, 9 septembrie 2009

Touching souls

0 comentarii

Floating with the wind, running through the skies, passing by the stars…
One pure love is growing, one true feeling shows
Seeming so immortal, feeling so intense
As a burning flame lighting all the souls

Thinking at the one, looking at the moon, shining like the sun
Two hearts beating loudly, two hands touching soft
Feeling so connected, looking to unite
Both your dancing spirits and your lovely smiles

You start feeling joyful, singing loud you love, painting waves of joy
Thinking if that’s real, or a dream come true
Cause she’s so angelic, cause she’s so divine
Twisting out your world, running with your mind

You start feeling dizzy, breathing her sweet soul, tasting all the love
Wanting her forever, near you to stay
Cause she’s your true soul-mate, your half beating heart
Loving her for always, loving her profound.

luni, 10 august 2009

You know you love me..

4 comentarii


"We like to fantasize, every now and then, about rich people looking good while behaving badly. That kind of escapism will never go out of business, and Gossip Girl delivers it in of-the-moment fashion."

"Gossip Girl is eye candy, and mind candy"

"Your feelings about Gossip Girl will depend on just how guilty you are willing to feel about your guilty pleasures"





"Gossip Girl succeeds because instead of trying to re-invent the wheel, it covers the wheel in couture and parades it down Fifth Avenue. "




xoxo

duminică, 5 iulie 2009

Incerci...

0 comentarii


Incerci sa scapi..

incerci sa te detasezi definitiv de teluric si sa plutesti in infinitatea visurilor tale. Dar panza tesuta imprejurul tau este mult prea puternica. Unica sa menire este pastrarea ta cu picioarele pe pamantul morbid iar incercarea de a te elibera creaza un efect de constrangere. Si realizezi ca e prea tarziu, realizezi ca aripile ti-au fost taiate mult prea devreme iar dorinta de a levita incepe sa paleasca. In jurul tau tau vezi persoanele resemnate, prinse in propria tesatura, persoane care au uitat cum e sa spere, carora le e frica sa viseze. Si te cuprinde un sentiment de teama. Teama de a deveni ceva ce nu esti, teama de a iti pierde sufletul si de a ramane delimitat de o granita materiala. Simti cum prin firele panzei ti se scurge treptat viata dar realizezi ca esti prea obosit sa te mai zbati. Epuizat de lupta contra unei societati bazate pe realismul obiectiv, sufletul tau devine banal, si doar speranta unui nou vis ii mai poate reda splendoarea nativa. Splendoare care nu o mai intrezaresti la cei din jur. Dar tu nu esti ca ei, tu nu esti ca restul. Tu nu cunosti resemnarea continuand sa speri intr-o eliberare din celula meschina care iti ingradeste visul. Panza celulei chiar daca a fost tesuta cu migala, forjata cu scopul de a te supune unei realitati anoste incepe sa cedeze sub greutatea visurilor tale. Increderea in puterea ta de a depasi orice limita materiala o face sa dispara. Incepi sa speri, sa crezi in atingerea oricarui ideal, si incepi sa calatoresti printr-un infinit de sentimente eterne.
Scapi...

duminică, 28 iunie 2009

feel...

0 comentarii

Like

You see her every day
You think of her near you
You want her to be yours
You dream of her with you

Love

You simply float with her
You mostly sense her soul
You nearly touch her heart
You truly seem to fall

Hurt

You want this all to end
You cry on every night
You feel your broken soul
You’d like her out of sight

Insensible…

joi, 25 iunie 2009

Oldies...

0 comentarii

as the sun shines joyfull every single day, my brightly love for you blossoms like a flower in the month of may...
and i could think and stare at you untill the world stands still, the moon and stars our holy paradise shall fill..
enjoying every single of your pretty little smile....
and all of my universe revolves around your sweet existance...my feelings grow stronger unnoticeing the distance.
be mine, oh sweet little rose,oh sweet little angel,oh sweet little butterfly...'couse without you i am lost in a
grey,crazy world in which the music is silent and the light is long gone...
take my dreams and make them real, make me a part of your loving heart, make me a part of your lovely heart...
something in the way you are makes me a better man..makes me think that i am imortal, fills my soul with your joy..
and i can't imagine loving someone else...couse there's no one so sweet, so pretty, so breath-taking...as you..
my little darling

Am murit..

1 comentarii


Am murit? Nu. Nu am cum tinand cont ca inca simt o durere. Dar aceasta durere se diminueaza pe zi ce trece, si eu ma simt din ce in ce mai gol. Mai lipsit de sens, mai lipsit de sentimente. Iar durerea nu dispare ci devine indiferenta. Iar asta inseamna ca desi teoretic sunt in viata, o parte din mine a murit. Sau a devenit imuna. Incapabila sa mai simta ceva.
Oare am sa mai pot vreodata vibra la sentimentele altei persoane? Oare am sa mai imi pot invia spiritul? Probabil ca da fiindca nu am pierdut esentialul. Am pastrat puterea de a visa si de a spera. Iar prin acest lucru pot depasii orice limite. Pot face minuni. Ma pot ridica ca pasarea Pheonix din propria cenusa. Imi sunt propriul salvator, imi pot infaptui singur o minune. Imi pot reda pofta de viata. Imi pot reda fericirea.
O parte din mine a murit. Dar ea se regenereaza.
O parte din sentimentele mele au disparut. Dar altele au aparut in locul lor, sentimente care desi momentan sunt prea neinsemnate, au puterea de exploda si de a-mi reda stralucirea mirobolanta.
Am sperat. Am visat. Am iubit. Am suferit si am murit. Dar am renascut. Mi-am reamintit cum e sa visez. Sa sper. Iar acum simt. Ma simt mai viu ca niciodata. Ma simt insufletit si privesc cu entuziasm spre viitor. Spre infinitul fericirii mele.




Natasha Bedingfield - I bruise Easily

Te doare

0 comentarii


Te doare atat de tare incat nu te mai poti gandii la nimic. Simti ca traiesti la nesfarsit aceleasi clipe, ca viata ta se desfasoare dupa un tipar bine stabilit. Fericire si tristete, bucurie si dezamagire, un ciclu nesfarsit de sentimente antitetice. Contrastul este prea mare iar tu simti ca sufletul nu mai poate rezista. Simti din nou acea durere sfasietoare. Simti cum spiritul tau se pierde, simti cum iti dispare inocenta originara. Iti vine sa plangi, dar nu mai ai puterea nici de a face acest lucru. Nu mai poti nici sa te descarci, nu mai poti sa scapi odata cu lacrimile de o durere nemiloasa.
Totul devine negru. Viata ta devine meschina. Simti ca ai pierdut cel mai important lucru si realizezi ca nu mai ai puterea de a detasa. Fiindca iti dispare o alta parte a sufletului.
Poate cea mai frumoasa.
Si iti e frica sa mai ai incredere in oameni. Iti e frica sa te mai atasezi deoarece crezi ca nu ai puterea sa mai depasesti inca o data o asemenea durere…Aparent infinita.Dar orice sfarsit este un nou inceput. Iti dai seama ca viata e cruda, nu te menajeaza in nici un moment, dar chiar si asa e frumoasa. Orice experienta te intareste, te pregateste pentru viitor. Important este sa nu te schimbi. Sa nu iti pierzi frumusetea sentimentala deoarece nimeni nu are dreptul sa-ti distruga aceasta parte. Nimic nu iti poate modela felul in care simti. Trebuie sa ai incredere in tine, trebuie sa ai incredere in sentimentele tale si trebuie sa ramai deschis cu cei din jur. Trebuie sa speri. La fericirea ta care nu va fi umbrita de aceasi durere ciclica. La o persoana care nu te va mai face sa-ti fie frica sa te exprimi, sa te indragostesti... Trebuie sa crezi in visurile tale. In sentimentele tale. In iubire. Sa visezi.

”dreaming comes so easily”



Craig David - I`m Sorry (I Don`t Love You No More)

O iubesc

4 comentarii


O iubesc atat de mult incat nu pot transpune acest sentiment in cuvinte. Fiindca probabil nu s-au inventat cuvinte destul de frumoase... Dar daca nu pot exprima acest lucru…de ce simt in fiecare minut nevoia sa-i spun cat de mult conteaza pentru mine..si cat de vitala imi este?. Cum ii pot arata ca o iubesc? Cum o pot face sa simta ce simt eu…sau macar sa vada cat de intens traiesc fiecare clipa petrecuta impreuna? O viata alaturi de ea mi se pare mult prea putin, fiindca profunzimea sentimentelor mele nu are cum sa se diminueze. Nu am cum sa incetez sa o iubesc fiindca ea a devenit sufletul meu. Suflet care se transforma intr-o serenada a iubirii la auzul numelui ei. Iar acest nume a ajuns sa fie titlul povestii vietii mele. Ea este unicul personaj, ea este decorul, ea este pagina pe care imi astern sentimentele.

Dar sunt nesigur. Ma deschid prea mult, imi exprim prea des sentimente, iar acest lucru ma va face sa sufar. O iubesc, ii spun in fiecare zi cat de perfecta este in ochii mei, dar daca la un moment dat se va satura uniformitatea mea? Daca va dori altceva? Eu nu sunt capabil sa fac prea multe. Eu simt…pur si simplu simt o dragoste nemarginita pentru tot ceea ce ea inseamna. Pentru fiecare cuvant al ei, pentru fiecare gest, pentru fiecare zambet. Si exprim acest lucru cum pot. Dar daca nu e de ajuns?

Daca iubirea mea va ajunge sa o sufoce? Daca va incepe sa i se para monotona? Momentan pot doar spera ca dragostea noastra sa fie vesnica, sa depasaseasca granitele riguroase ale timpului. Momentan pot doar visa. La iubire. La iubirea ei.


Beyonce-Halo

sâmbătă, 30 mai 2009

Young love

1 comentarii


marți, 12 mai 2009

O privesti...

0 comentarii


Si speri ca acea clipa sa nu se termine niciodata, fiindca ea este singura persoana care te face sa uiti de grijile de zi cu zi, sa uiti de tine, uitandu-te in ochii ei stralucinzi. O doresti dintr-o privire, o doresti sa fie langa tine pentru totdeauna, fiindca simti ca numai ea ar putea avea acest efect asupra ta. Ea este singurul drog la care nu poti rezista, pe care il doresti cu insistenta zi si noapte stiind ca fara el viata ta nu are pic de culoare si implicit pic de farmec. Numai ea te poate face sa nu regreti nici o clipa faptul ca te-ai nascut, numai ea te poate face sa fii fericit in fiecare secunda, si numai ea te poate invata sa iubesti. Sa iubesti un ideal, fiindca pentru tine ea este idealul pe care il credeai de neatins. Ea este cea care da sens vietii tale, cea care iti face inima sa bata nebuneste la fiecare sarut. Ea este persoana care te face sa uiti sa respiri. Zambesti, razi si plangi impreuna cu ea. Incepi sa simti prin ea, deoarece sufletele voastre s-au unit, devenind o balada infinita a iubirii. O simti pe ea, chiar mai intens decat te simti pe tine insuti.
Astfel povestea ta devine povestea voastra. O poveste de iubire nesfarsita. O privesti cu insistenta, fiind constient de efemeritatea ei, dar si de nemurirea sentimentelor voastre. De nemurirea unei legaturi care sfideaza timpul.Ea devine definitia perfectiunii, devine intruchiparea iubirii in forma ei neslefuita. Simtita nu gandita. Infinita.

O privesti…

joi, 23 aprilie 2009

Doi

0 comentarii

Doi ochi caprui sunt tot ceea ce vrei
Doi ochi caprui lucind usor in noapte
Ca doua stele alergand pe cer
Care-ti transforma visele in fapte

Acei doi ochi in suflet vor ramane
Si-i vei avea cu tine in fiecare noapte
Imaginea ei conturandu-se in soapte…

Si vei dori in brate sa o ai...
Dar ea devine curcubeu…
Stralucinda-n coltul ei de rai...
Stralucinda-n visul tau mereu

Si vei dori in fata ta s-o ai…
Si sa-i promiti si soarele si luna..
Doar voi intr-o poveste fericita
Fara sa ai nevoie de-un decor
Idila voastra va ramane nesfarsita…
Doar voi…Doar doi
Voi doi..

joi, 5 februarie 2009

Simt..

0 comentarii


Simt nevoia sa ma exprim…sa ma eliberez…si destul de des.
Poate as putea sa o fac prin muzica dar este clar pentru majoritatea ca nu am voce. Totusi asta nu ma opreste din cantat. Niciodata nu as putea sa ma iau dupa alte pareri inlocuindu-le pe ale mele. Si de ce m-as oprii din cantat atat timp cat ma SIMT bine.
Poate as putea sa o fac scriind ceva...dar aici din pacate nu am imaginatia si lexicul atat de dezvoltat. Totusi asta nu ma opreste din a scrie fragmente. Ceva legat si complex imi este foarte greu.
Simt nevoia sa fiu inteles…dar nu ma astept ca cineva sa ajunga sa ma cunosca asa de bine. De ce si-ar pierde timpul intr-o societate atat de rece si superficiala ca aceasta?. Adica..scopul TUTUROR este ca facem bani indiferent de compromisurile la care ne supunem, nu? Fara sa tinem cont de faptul ca ajungem sa nu mai simtim nimic. De accea prefer sa ma detasez. Incerc sa vad partea frumoasa a oamenilor pe care sunt sigur ca toti o avem. Majoritatea insa o tin bine-ascunsa. Probabil sunt constransi de societate. Cine isi mai permite sa se exteriorizeze si sa-si elibereze partea sentimentala intr-o societate pentru care acest lucru este vazut ca o slabiciune…
Trebuie sa recunostem. Suntem singuri pe lumea asta. Nimeni nu o sa ne inteleaga pe deplin. Noi trebuie sa devenim puternici si sa trecem peste orice obstacol fizic dar in special psihic, fara a astepta un sprijin sau ajutor. Dar nu reprimandu-ne sentimentele. Sunt partea cea mai frumoasa a noastra, sunt partea care ne defineste. Corpul nostru poate sa fie pamantean dar datorita sentimentelor depasim aceasta granita materiala.

duminică, 11 ianuarie 2009

Bella's lullaby

0 comentarii

Luna Noua

0 comentarii




"Pentru Bella Swan un singur lucru este mai important decat insasi viata ei : Edward Cullen. Dar a fi indragostita de un vampir este chiar mai periculos decat ar putea ea sa-si imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relatia lor cutezatoare ii pune in pericol pe toti cei dragi lor si cei doi isi dau seama ca necazurile abia acum incep..."

Am terminat si a doua carte din seria "Amurg"...

Mi-a placut foarte mult si aceasta. Dar, este mult mai trista decat prima. In plus, nu a mai avut acelasi impact asupra mea, tinand cont ca eram obisnuit cu stilul lui Stephenie si cu personajele.
Dar asta nu inseamna ca m-a dezamagit. Din contra, mi s-a parut excelenta.

Nu trebuie sa cititi cartea aceasta fara sa fii citit "Amurg" in prealabil deoarece isi va pierde farmecul. Apoi, nu trebuie comparata cu "Amurg". Prima parte a fost invaluita intr-o atmosfera de basm. Acum este vorba mai mult de trairile interioare ale Bellei.

Nu am sa va povestesc nimic din "Luna Noua". Dupa ce ati citit (sau o sa cititi) "Amurg" cu siguranta nu veti mai avea nevoie de nici o motivatie pentru a citi si continuarea.

vineri, 9 ianuarie 2009

Amurg

0 comentarii

" De trei lucruri eram absolut sigura :
Primul, Edward era vampir.
Al doilea, o parte din el - si nu stiam cat de puternica era acea parte- era insetata dupa sangele meu
Si al treilea, eram neconditionat si irevocabil indragostita de el"

Tocmai ce am terminat de citit cartea "Amurg" ( Twilight ) de Stephenie Meyer.
Consider ca au fost cel mai bine-cheltuiti 50 lei din viata mea..de fapt cel mai bine cheltuiti bani..si punct.
Nu as putea sa descriu in cuvinte ceea ce am simtit in timpul in care am citit cartea. E ca atunci cand te indragostesti de cineva, dar daca esti pus sa explici sentimentul iti vine foarte greu. Practic m-am indragostit de carte. Bine-inteles ca nu am dormit noaptea si nu am fost la facultate a 2-a zi, dar nu ma puteam oprii din citit. Stephenie are un stil de a scrie care te vrajeste..mai ales datorita faptului ca descrie extraordinar sentimentele Bellei. Nu cred ca iubirea a fost descrisa asa de bine in cuvinte precum a reusit Stephenie in "Amurg".
Printre cele mai frumoase ( daca nu chiar cea mai frumoasa) povesti de dragoste pe care le-am citit (sau vazut in cazul filmelor).
Pe scurt in " Amurg" este vorba de o tanara care se muta din Pheonix in Forks. Acolo se indragosteste de Edward..si..va las pe voi sa cititi restul deoarece cartea are un farmec deosebit.

"Amurg" nu poate fi incadrat chiar intr-un gen. Este atat de unic incat nu il poti asemana cu alte romane. Cartea este scrisa din perspectiva lui Bella, asa ca cititorul stie doar ce stie Bella, Edward si familia sa fiind invaluiti intr-un mister care se dezleaga pe parcurs.
"Amurg" a fost descrisa ca o "poveste cu vampiri scrisa pentru cei carora nu le plac povestile cu vampiri". Adolescentii, fanii povestilor cu vampiri si fanii romanelor romantice vor gasii cartea superba.
Dar sunt sigur ca majoritatea dintre voi o veti considera asa. Relatia dintre cei doi este asa romantica si emotionanta incat va veti dorii ca "Amurg" sa nu se termine niciodata.

Astazi mi-am cumparat si partea a 2-a, "Luna Noua" pe care abia astept sa o citesc.

Sa va spun ca sunt 4 carti din seria " Amurg" - Amurg, Luna Noua, Eclipsa si Breaking Dawn ( nu stiu exact cum o sa ii traduca titlu). In plus se pare ca va mai exista si a 5-a parte, scrisa din perspectiva lui Edward.

" Isabella Swan nu are parte de prea multa distractie de cand s-a mutat din insorita Arizona si Forks, un orasel in care ploua mai tot timpul. Dar cand se indragosteste de chipesul si misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun ca ar fi...vampir, viata ei ia o intorsatura total neasteptata!
Edward este la randul lui atras de Bella, dar si de mirosul sangelui ei, asa ca fiecare apropiere de iubita lui e in acelasi timp o placere si un chin teribil - daca Edward isi pierde capul pentru o clipa, Bella isi pierde viata..."


Cam aceasta ar fi si descrierea " oficiala".
Sper sa aveti ocazia sa o cititi! cu siguranta o sa va placa.

 
Filled with dreams .....Feed