sâmbătă, 25 septembrie 2010

Bed intruder song


Sau cum sa ajungi star peste noapte.

Nu trebuie sa iti planifici succesul, sa urmezi niste pasi bine definiti pentru a ajunge faimos. Este nevoie de putin noroc (sau ghinion mai degraba) si de o camera de luat vederi. Apoi instrumentul minunat numit Youtube face totul pentru tine.

Povestea lui Antoine Dodson incepe cu o tentativa de viol, cu o sora si cu o televiziune. Nu, nu a incercat sa-si violeze sora in fata televiziunii. Pur si simplu sora sa, Kelly Dodson, care locuia in acelasi apartament cu el si cu multe alte rude, s-a trezit dimineata in pat. Nimic suspect inca, doar ca am uitat un mic detaliu. S-a trezit in pat langa un strain. Stati linistiti, nimic nu i s-a intamplat fiindca viitoare vedeta Antoine Dodson, pe atunci un cetatean necunoscut a interventi la timp salvand-o.
Bineinteles televiziunea locala a dorit sa faca un reportaj pe aceasta tema, mai ales ca micul orasel Lincoln Park nu este nici pe departe un Gotham City iar un subiect ca acesta nu este intalnit in fiecare zi.
Reactia nervoasa si amuzanta a lui Antoine Dodson in fata camerei de luat vederi a trecut de la stire locala la fenomen national, multe alte posturi TV preluand interviul.



Dar nu acest lucru l-a facut un star international. Niste vloggeri, cunosti sub numele de “The Gregory Brothers” au mixat interviul, si cu putin ajutor de la autotune, cantecul “Bed Intruder Song” a lui Antoine Dodson ft Kelly a ajuns hit mondial, cu milioane de vizualizari pe Youtube.



Astfel, dintr-un student necunoscut, Dodson a devenit megastar, cantecul sau ajungand chiar si in Billboard Top 100. Acum toate portile sunt deschise pentru acest “tanar talent” gratie siteului magic numit Youtube…

1 comentarii:

Deea spunea...

We gon' find you! Epică melodia asta în orice caz. :D

Trimiteți un comentariu

 
Filled with dreams .....Feed