joi, 2 septembrie 2010

Love is worth the risk!



Nu exista perfectiune, deci nici dragoste absoluta, dar frumusetea unui lucru nu sta in perfectiunea sa ci in micile “defecte” care ii condimenteaza existenta. Absolutul creaza monotonie iar dragostea si monotonia sunt notiuni care nu au ce cauta in aceasi fraza. Dragostea este aceea care iti copleseste celelalte simturi, care iti infrumuseteaza visele si care iti acapareaza gandirea . Iar fara simturi, fara gandire, esti expus fiecarui risc, cel mai mare fiind chiar pierderea iubirii, ranirea sufletului tau prin plecarea ei din viata ta. Dar cele mai frumoase experiente si cele mai mari castiguri necesita asumarea unor riscuri.

Se spune ca daca simti durere inseamna ca traiesti, si este adevarat. Iar daca esti ranit din dragoste inseamna ca ai simtit acest sentiment, traind una dintre cele mai frumoase experiente umane. Durerea va trece, la fel ca si dezamagirea si deznadejdea. Dar frumusetea timpului in care ai iubit iti va ramane in memorie, iar toata fiinta ta va tanji dupa o alta intalnire cu o noua dragoste, chiar daca tu nu poti recunoaste acest lucru.
Urmatorul sentiment nu va fi nici el perfect, va fi mai intens, sau mai putin, dar in orice caz te va face sa te simti implinit, te va face sa simti cu adevarat ca traiesti pentru ceva sau mai degraba pentru cineva.
Evitarea acestui sentiment este lasitate, frica asumarii unui nou risc si frica unei noi dureri dezamagitoare. Insa viata este scurta, iar frumusetea ei sta tocmai in aceste mici decizii, in aceste momente de curaj in care te avanti indiferent de consecinte. Momente in care, pentru gasirea fericirii, pasesti in intuneric pe un drum lung, plin de obstacole. Dar orice mare calatorie a inceput cu un mic pas, si acest mic pas te poate arunca in cea mai frumoasa experienta a vietii tale. Dezamagiri o sa fie multe, dar toate o sa fie diminuate de acest sentiment numit iubire, si de speranta gasirii unei persoane care va fi langa tine toata viata. Natura umana tanjeste dupa acest lucru, iar uneori e bine sa ne urmam instinctele si sa incepem indeplinirea acestui vis printr-un mic risc asumat.
Trebuie sa fie mai rau pentru a fi mai bine, iar astfel experientele negative va vor ajuta sa gasiti supremul din viata voastra. Destinul vostru depinde de alegerile facute, iar fericirea de dorinta voastra de a o intalni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Filled with dreams .....Feed