duminică, 19 septembrie 2010

How to get a girl in 10 days


1. Nu o sufoca. Fetele sunt fiinte mult mai complexe si mai complicate decat iti poti imagina. Daca o complimentezi prea mult nu vei face altceva decat sa o indepartezi. Daca o inviti imediat in oras va deveni reticenta si iti va raspunde evaziv gen “Mai vedem” sau “Nu stiu”. Nu trebuie sa pari fals si nu trebuie sa o faci sa creada ca spui lucrurile numai pentru a o cuceri. Nu uita, femeia este mult mai sireata decat tine si isi va da seama imediat de intentiile tale.

2. Pari indiferent. Fetele sunt fiinte paradoxale, si tu ca barbat faci un efort in van daca crezi ca vei putea sa le intelegi pe deplin. Prea multa atentie strica intotdeauna. Prea putina iarasi. Insa pentru inceput ar trebui sa nu pari fascinat de ea. Daca ii arati faptul ca este prea importanta pentru tine, isi va pierde interesul. Fii tu cel greu de cucerit nu o lasa pe ea in rolul asta

3. Ai incredere in tine
. Asta ar trebui sa fie si cam cel mai important lucru. Nu exista fete de necucerit. Personalitatea conteaza mult mai mult decat lookul si atitudinea ta o va cuceri mai repede decat o infatisare. Bineinteles exista si genul de fete pentru care lookul este vital si trebuie sa arati minunat ca sa se uite la tine. Insa nu vrei sa ai de-a face oricum cu asemenea fiinte superficiale. Daca vrei o relatie ele oricum nu sunt potrivite iar daca vrei o aventura de-o noapte poti gasi usor o curva. Asadar fii increzator si nu te simti inferior nimanui. Nu uita, fetele sunt fiinte cu simturi paranormale si isi vor da seama imediat de nesiguranta ta.

4. Nu incerca sa impresionezi. Fetele sunt fiinte care cauta frumusetea in simplitate. Nu le intereseaza ce detii sau ce ai realizat pana acum. Nu le intereseaza performanete tale in materie de fete, in materie de sport sau numarul cardurilor din portofel. Sau daca le intereseaza inseamna ca tintesti cam jos iar curve materialiste gasesti pe toate drumurile. Nu uita, exista si fete de prada, care, asemenea capusei, se ataseaza de tine pana cand iti mananca toata averea. Apoi gasesc o noua gazda. Fereste-te de pradatoare ca de dracu. Tamaia nu functioneaza dar cu putin creier vei putea sa le eviti.

5. Niciodata nu o compara cu o alta fata. Acest lucru in majoritatea cazurilor se termina rau. Fetele sunt fiinte care vor sa se creada unice, speciale, asadar comparatiile tale nu o vor face decat nervoasa sau nesigura. Trebuie sa ii arati ca restul nu conteaza atat de mult incat sa se poata face o asemanare. O vrei pe ea pentru ceea ce este nu pentru ca seamana cu altcineva.

6. Fii atent la ea. Este vital sa retii ce-i place sau ce-i displace. Fetele sunt fiinte care observa imediat un detaliu, si tu ar trebui sa incerci sa faci acelasi lucru. Cu cat esti mai atent cu atat ii vei da de inteles ca esti mai interesat de ea. Retine mici detalii care pot sa-ti foloseasca pe viitor…

7. Nu-i spune ca o iubesti. Nu la inceput in orice caz. Isi va da seama ca esti fals, sau ca esti genul de om care nu apreciaza sau nu intelege iubirea. Trebuie sa-I arati ca stii semnificatia acestui cuvant si ca-l folosesti decat atunci cand cu adevarat simti. Ea nu vrea sa auda de la tine cuvinte frumoase numai pentru ca suna bine. Ea vrea sa simta ca tii la ea, sa simta ca faci ceva pentru ea nu ca doar dai din gura. Poti zice orice dar atat timp cat nu-i demonstrezi sentimentele ea nu va crede. Femeile sunt foarte sensibile cand vine vorba de iubire deci nu folosi cuvinte prea mari.

8. Accepta-i prietenii, ba mai mult incearca sa te integrezi. Pentru o fata prietenele sunt foarte importante iar daca le critici sau respingi nu faci decat sa o indepartezi. Atat timp cat tii la ea trebuie sa-i accepti si grupul de prietene (exceptie cazuri extreme), fiindca este o parte importanta din viata ei. Fetele sunt fiinte sociabile, care urasc singuratatea si care traiesc inconjurate de oameni. Daca te vei intelege bine cu grupul de prietenele vei face un nou pas inainte spre inima ei. Iar un pas gresit iti poate incheia “calatoria” deci fii atent.

9. Nu incerca sa o “bagi in pat” prea repede. Nu incerca deloc de altfel. Cand o sa fie pregatita iti vei da seama. Apoi daca iti propune nu o refuza. Fetele sunt fiinte care iau refuzul ca pe o ofensa, iar tu nu vrei sa o faci sa creada ca nu e atractiva.

10. Nu uita, o relatie depinde de amandoi ca sa mearga, deci si de tine. Conteaza fiecare gest spontan sau fiecare surpriza fiindca este important sa nu lasi sa se astearna o monotonie. Considera fiecare zi petrecuta cu ea una speciala si invata sa o pretuiesti…


1 comentarii:

Mircea Alex spunea...

Teoria e teorie si practica e practica... Or fi bune cele 10 recomandari atat timp cat nu sunt invatate cuvant cu cuvant si aplicate conform invataturii.
Fiecare caz e unul particular iar de la aceste 10 reguli si nu numai trebuie sa plece un tanar intr-o relatie... bineinteles adaptandu-si scenariul realitatii. :))

Trimiteți un comentariu

 
Filled with dreams .....Feed