luni, 27 septembrie 2010

The Vampire Diaries season 1 review



sau “Love at first bite”

Se spune despre Twilight ca este un film cu vampiri pentru cei carora nu le plac povestile cu vampiri. “The Vampire Diaries” in schimb este un serial cu vampiri pentru cei care adora acest gen. Fiindca filmul pune accent mai mult pe latura mistica decat pe povestea de dragoste...
Aceasta, atat de accentuata in saga Twilight, trece pe plan secund, fiind inlocuita de actiune din plin si suspans continuu.

Chiar daca are 22 de episoade, sezonul nu are "puncte moarte", actiunea fiind alerta inca din primul episod, si tinandu-te cu sufletul la gura pe tot parcurul calatoriei in aceasta lume fantastica.In plus fiecare episod se termina cu un moment de tensiune, care te face nerabdator si curios in vederea urmatorului.

Personajele principale sunt Stefan si Damon Salvatore, doi frati vampiri si Elena, o liceanca cu radacini mistice la randul sau. Paralela cu Twilight se poate face si aici, deoarece Stefan si Elena, el vampir - ea muritoare, traiesc o frumoasa poveste de dragoste, cadrul iubirii fiind tot un orasel american mic, cu un nume predestinat: Mystic Falls. Totusi nu se pune accentul pe acest lucru, povestea romantica fiind prezentata succint.


Si celelalte personaje sunt foarte bine conturate, Bonnie, cea mai buna prietena a Elenei fiind o vrajitoare cu picioarele pe pamant iar Caroline, cea care intregeste cercul de prietene fiind isterica, paranoica, geloasa si nesigura pe ea. Insa farmecul serialului il aduce Damon, fratele “rau” (cel putin aparent), cel care are o fire extrem de seducatoare si de intriganta, si care mai tot timpul cauzeaza probleme.
Toate personajele sunt placute, si nu are cum sa nu te atasezi cel putin de unul dintre ele. datorita unicitatii lor, personalitatii (mai ales in cazul lui Damon) si de ce nu lookului.

Oricum “The Vampire Diaries” este un serial care poate crea dependenta, si care te poate distrage de la orice alta activitate, invaluiandu-te in misticitatea si suspansul sau. Nu este nevoie decat de un episod pentru a va starni “pofta de sange” asadar…enjoy!

1 comentarii:

A spunea...

i love The Vampire Diaries and I love Damon and his blue,deep eyes <3

Trimiteți un comentariu

 
Filled with dreams .....Feed